Publicador de continguts

null Barcelona Activa comptarà amb un pressupost de 52,5 milions d'euros

Barcelona Activa

Barcelona Activa comptarà amb un pressupost de 52,5 milions d'euros

Barcelona Activa disposarà de 52,5 milions d'euros, la partida més elevada dels seus 34 anys de trajectòria. El 79% del total provindran de l'Ajuntament

Barcelona, 13 d’oct. 2020

Barcelona Activa disposarà de 52,5 milions d'euros, la partida més elevada dels seus 34 anys de trajectòria. El 79% del total provindran de l'Ajuntament, un increment de cinc punts respecte del finançament de l'any anterior.

El primer tinent d'alcaldia i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que l'objectiu és donar resposta a la situació provocada per la crisi de la COVID-19, impulsant la reactivació econòmica i la creació d'ocupació de qualitat.

Així mateix, amb aquesta partida pressupostària es busca donar suport a les persones emprenedores, empreses i models de negoci sostenibles, reforçar actuacions favorables a sectors estratègics, promoure la digitalització del teixit econòmic i augmentar les competències de les persones i les organitzacions

Barcelona Activa preveu que aquesta partida es pugui incrementar amb finançament extern, que es canalitza per mitjà del Servei d'Ocupació de la Generalitat (SOC), els fons europeus Next Generation i l'ús del superàvit municipal.