Publicador de continguts

null Barcelona rep el premi internacional 'European Entrepreneurial Region'

Foto de família durant l'entrega del premi European Entrepreneurial Region

Barcelona rep el premi internacional 'European Entrepreneurial Region'

El Comitè Europeu de les Regions reconeix l'estratègia innovadora de la ciutat en el foment de l'emprenedoria

Barcelona, 08 de jul. 2022

La innovació i l’emprenedoria tenen premi, com també en reben les ciutats i regions que les fomenten. El Comitè Europeu de les Regions ha entregat a Barcelona el premi 'European Entrepreneurial Region', un guardó que reconeix l’estratègia innovadora de la ciutat en el foment de l’emprenedoria. Es tracta d’una distinció atorgada des de l’any 2011 que dona visibilitat a les iniciatives de ciutats i regions d’impuls de l’ecosistema emprenedor i empresarial. 

El comissionat de Promoció de Ciutat, Pau Solanilla, ha representat l’Ajuntament de Barcelona durant l’entrega dels reconeixements. Solanilla ha remarcat que la ciutat “està totalment compromesa amb els pilars que han de liderar les economies europees per assegurar un futur sostenible per a les nostres poblacions. Han de ser verdes, digitals i inclusives”.

El focus temàtic de l’edició 2023 del premi ha partit del lema 'Emprenedoria i comunitats resilients'. Així, es pretén posar de relleu el fet que les pimes i les persones emprenedores poden impulsar la recuperació econòmica i augmentar la resiliència de l’economia de les ciutats i regions, acceptant els principals reptes econòmics i socials actuals: desenvolupament tecnològic, digitalització i transició cap a un món sostenible i economia baixa en carboni. 

Més enllà del reconeixement, durant un any les regions guardonades utilitzaran l’etiqueta European Entrepreneurial Region en tota la comunicació i la difusió relacionada amb el foment de l’emprenedoria i l’empresa.

Consulta tota la informació relacionada amb el premi en aquest enllaç.