Publicador de continguts

null Les portes del Parc Tecnològic s’obren per la Festa Major de Nou Barris

Les portes del Parc Tecnològic s’obren per la Festa Major de Nou Barris

Les portes del Parc Tecnològic s’obren per la Festa Major de Nou Barris

Barcelona Activa celebra la jornada obrint les portes de l’equipament i amb l’organització de tallers i visites guiades

Barcelona, 18 de maig 2023

El Parc Tecnològic ha tornat a guarnir-se de gala per celebrar la Festa Major de Nou Barris. Barcelona Activa obre les portes de l’equipament de referència al districte per a empreses tecnològiques perquè la ciutadania el pugui conèixer i visitar. L’agència ha organitzat una jornada en què es podran visitar les empreses que hi estan instal·lades i també l’Ateneu de Fabricació Digital.  

Més enllà de les portes obertes, Barcelona Activa també organitza altres activitats: 

  • 10.30 a 13.30 h - Visites guiades i teatralitzades al Parc Tecnològic a càrrec de Marie Curie i Albert Einstein. El recorregut durarà mitja hora i les reserves es podran dur a terme durant la festa i abans del 21 de maig a la recepció del Districte de Nou Barris. A més, la darrera sessió, a partir de les 13.30 h, serà una visita amb llengua de signes i les reserves es poden fer a través d’aquest correu fins el proper 19 de maig. 

  • 11 a 13 h - Taller d’estampació tèxtil amb vinil, per a infants de 5 a 14 anys en companyia d’un adult. Per participar-hi cal portar samarretes, bosses de tela o similar i les reserves es poden fer a través d’aquest correu: afparctecnologic@barcelonactiva.cat 

A més, el Campus 42Barcelona, soci de l’agència amb seu al Parc Tecnològic, també organitza una activitat pròpia en el marc de la jornada. Concretament, a partir de les 11.30 hores se celebraran els Tallers de programació per a no programadors, una sessió per a joves a partir de 16 anys. Les reserves s’han de fer a la recepció a la seu del Districte de Nou Barris i tens marge fins al 21 de maig. 

Fes la reserva de les activitats, consulta tot el programa de la Festa Major i aconsegueix més informació al web del districte