Publicador de continguts

null Nous espais de suport per a persones refugiades del conflicte a Ucraïna

Barcelona amb Ucraïna

Nous espais de suport per a persones refugiades del conflicte a Ucraïna

L'Ajuntament de Barcelona prepara els serveis municipals per acollir, donar suport i garantir els drets de les persones refugiades del conflicte ucraïnès

Barcelona, 19 de maig 2022

Barcelona posa a l’abast de les persones refugiades del conflicte a Ucraïna diferents serveis municipals d’informació i assessorament. Des de Barcelona Activa, hem estrenat un nou web amb informació actualitzada, serveis i recursos disponibles. La pàgina disposa de versions en català, castellà, anglès i ucraïnès per tal d’oferir assessorament i informar i preparar les persones que ho necessitin per treballar a Barcelona.

El nou espai virtual incorpora informació relacionada amb ofertes de treball a la ciutat i sessions informatives sobre els serveis i programes de suport de Barcelona Activa, per facilitar la incorporació de les persones al mercat laboral. El servei també ofereix accés a cursos gratuïts de català i castellà.

Per rebre atenció, hi ha disponibilitat en els següents horaris:

  • En català i castellà, de 9.00 h  a 18.00 h

  • En anglès de 10.30 h a 16.30 h

  • En ucraïnès dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.00 h a 13.00 h i dimecres de 15.00 h a 18.00 h

Si necessites acompanyament per instal·lar-te a la ciutat, consulta el nou web de suport a persones refugiades d’Ucraïna. Pots posar-te en contacte a través del WhatsApp al 608 573 263 o enviar un correu a porta22@barcelonactiva.cat.

T’ajudem a trobar el teu futur a Barcelona!