Publicador de continguts

null Noves jornades i programes per a dones empresàries i emprenedores

Noves jornades i programes per a dones empresàries i emprenedores

Noves jornades i programes per a dones empresàries i emprenedores

LIDERA comença el curs amb la celebració de l’acte Dones Autores i la posada en marxa de les iniciatives Women Mentoring Programme i INICIA

Barcelona, 11 d’oct. 2023

Moltes novetats i un ampli ventall d’activitats i programes. Així ha començat el curs a LIDERA, l’entorn de suport i networking de referència per a totes les dones de Barcelona. Un espai enfocat a dones emprenedores, empresàries, directives i professionals que volen millorar habilitats i competències de negoci.

Per celebrar el Dia de les Dones Escriptores, el pròxim 16 d'octubre se celebrarà la jornada Dones Autores: el poder dels llibres. Un acte en què 3 autores referents,  Mònica Mendoza, Mercè Brey i Natalia Montolio, reflexionaran sobre com les han ajudat els llibres a posicionar-se com a expertes en diferents temàtiques. A més, debatran sobre el potencial d’escriure com una eina d’aprenentatge i empoderament.

Més enllà de l’activitat, en les pròximes setmanes arrancarà l’edició intensiva i de tardes d’INICIA, un programa que ofereix suport i formació a nous projectes impulsats per dones emprenedores. El projecte està dirigit a dones amb idees de negoci o projectes emprenedors que necessiten formació i assessorament per posar-lo en marxa. Informa’t sobre el que necessitis saber el 16 d’octubre a la sessió informativa.

També està a punt de començar el Women Mentoring Programme. Una iniciativa adreçada a dones que vulguin comptar amb l’acompanyament de mentores per consolidar el negoci o projecte empresarial. El programa ofereix el suport de professionals amb àmplia experiència i coneixement del món empresarial. En pots conèixer més detalls a la sessió informativa que es farà el pròxim 23 d'octubre.

I si tens ganes de conèixer tot el que et pot oferir LIDERA, informa’t a l’enllaç!