Publicador de continguts

null Noves formacions per a cooperatives al Bloc4BCN

L’espai cooperatiu de Barcelona organitza activitats per liderar el creixement d’una alternativa econòmica a la ciutat

Noves formacions per a cooperatives al Bloc4BCN

L’espai cooperatiu de Barcelona organitza activitats per liderar el creixement d’una alternativa econòmica a la ciutat

Barcelona, 19 de juny 2024

El Bloc4BCN, el nou centre de promoció del Cooperativisme i l’Economia Social de Barcelona ubicat a Can Batlló, compta amb 4.500 metres quadrats destinats a potenciar l’economia social a la ciutat. L’equipament allotja una quarantena de projectes i també disposa de despatxos compartits, sales de reunions i aules de formació. 

Durant l’estiu, al Bloc4BCN s’organitzaran activitats per al creixement de les cooperatives de la ciutat. Per exemple, se celebraran sessions per aprendre com presentar-se a subvencions, tallers per conèixer eines digitals de gestió interna i de planificació econòmica i també xerrades per informar-se sobre el marc jurídic i legal. 

El nou centre de promoció del Cooperativisme i l’Economia Social també acull Sants-Montjuïc Activa, un espai que inclou diferents serveis d’assessorament per a l’ocupació. L’equipament agrupa serveis d’orientació professional, un Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica, un Punt de Defensa dels Drets Laborals i s’hi faran càpsules de formació TIC del Cibernàrium. 

Coneix tot el que ofereix el Bloc4BCN per fer créixer les cooperatives en aquest enllaç