Publicador de continguts

null S'obren les noves convocatòries del programa LIDERA

Banner Lidera

S'obren les noves convocatòries del programa LIDERA

Barcelona Activa posa en marxa diferents iniciatives per acompanyar i millorar la situació professional de les dones directives, emprenedores i treballadores de la ciutat

Barcelona, 07 de set. 2021

Barcelona Activa engega una nova edició del programa Lidera. La iniciativa busca millorar la situació professional de dones emprenedores, directives i treballadores de la ciutat. L’eix inspirador del programa és la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, ja que la desigualtat laboral de gènere continua sent una xacra en la nostra societat.

Segons les últimes dades d’atur registrades a Barcelona al mes d’agost de 2021, un 55,5% de persones en desocupació són dones (39.671), mentre que el 44,5%  són homes (31.795). A més, si ens fixem en la taxa d’emprenedoria masculina, se situa en un 5%, per sobre de la femenina (3,2%).

Els programes Lidera, en marxa

Dins de les noves convocatòries del projecte Lidera, destaquen dos programes específics que es posaran en marxa durant la tardor:

- El Programa de Desenvolupament Directiu per a Dones - Fes el canvi: centrat en impulsar les capacitats individuals i de lideratge i en donar recursos i eines a dones predirectives que volen optar a càrrecs directius o de major responsabilitat en les organitzacions.

- El Women Mentoring Programme: enfocat a ampliar l’experiència i coneixement de les dones en el món empresarial, ajudant a la consolidació i al creixement dels seus negocis.

A més, durant el darrer trimestre del 2021 també s’obriran noves activitats com els tallers d’estratègia digital per a dones emprenedores o empresàries, el programa “Inicia” per a noves idees de negoci i d’altres seminaris i programes de finances. Trobaràs tota la informació sobre les activitats a la web d’Emprenedoria de Barcelona Activa: https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/

Si vols més informació sobre el programa Lidera, consulta-la a través d’aquest enllaç.