Publicador de continguts

null Punt final a una nova edició del 4YFN

L'estand de Barcelona Activa al 4YFN

Punt final a una nova edició del 4YFN

La fira internacional que connecta start-ups i emprenedoria acaba amb èxit de participació i moltes novetats

Barcelona, 04 de març 2022

S’apaguen els llums i es tanca una nova edició del Mobile World Congress i el 4YFN, la fira d’emprenedoria i start-ups, amb regust de tornada a la normalitat. L’edició conjunta de les dues fires d’aquest 2022 ha comptat amb l’assistència de 60.000 persones i ha tingut un impacte a la ciutat de 240 milions d’euros. L’espai del 4YFN dins de l’esdeveniment ha inclòs la participació de més de 600 companyies i empreses emergents. 

L’esdeveniment s’ha allargat durant quatre jornades carregades d’activitats, conferències inspiradores, xerrades i sessions informatives. La fira ha comptat amb actes sobre sectors com l’economia blava, el talent femení i digital, l’emprenedoria, la inversió empresarial en nous projectes i el mentoring a iniciatives innovadores. 

Enguany, Barcelona Activa hi ha participat amb un estand propi on hem impartit totes les activitats de networking i sessions informatives, com la presentació del nou model d’emprenedoria de Barcelona Activa. A més, hem comptat amb dues zones que incloien un food show i una show room amb productes gastronòmics i innovadors d’algunes de les nostres start-ups com Proppos, Eos Connectivity, Bronze, Incapto Coffee, Voilà i Lov Ferments

La fira també ens ha permès promocionar les empreses incubades i participants dels nostres programes i serveis. Per fer-ho, Barcelona Activa ha acompanyat al 4YFN a un total de 20 empreses emergents assessorades per l’agència, de sectors tant diversos com la comunicació, la gastronomia, la ciència i la tecnologia, entre d’altres. 

També volem agrair la participació a totes les persones que han col·laborat en les activitats organitzades per Barcelona Activa durant els quatre dies de fira. Esperem retrobar-nos en la propera edició amb noves activitats, tallers i innovació. Us deixem un vídeo resum del 4YFN d’aquest any.