Publicador de continguts

null Nova edició de la Time Use Week a Barcelona

Cartell de la Time Use Week

Nova edició de la Time Use Week 2021 a Barcelona

El Recinte Modernista de Sant Pau acull unes noves jornades sobre els usos del temps que coincideixen amb la celebració del 43è Congrés de la IATUR

Barcelona, 28 d’oct. 2021

Del 25 al 31 d’octubre, s’està celebrant la Time Use Week 2021 al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. L’esdeveniment té l’objectiu d’intercanviar decisions i experiències pel que fa a les polítiques sobre els usos del temps. La setmana ha estat organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la BTUI.

Les jornades han comptat amb la participació de membres de la societat civil, representants polítics i persones expertes. En l’actual edició, s’han tractat temes d’actualitat com l’afectació de la COVID-19 en els nostres hàbits horaris, el canvi d’hora i la possibilitat d’implementar la setmana de quatre dies, entre d’altres. La posada en marxa de la Time Use Week ha anat acompanyada de la celebració de la IATUR, l’Annual Conference of the International Association for Time Use Research.

L’esdeveniment ha inclòs dues ponències principals sobre la connexió entre les polítiques del temps i la salut pública en l’era post-covid i sobre com les mesures sobre els horaris ens poden ajudar a posar fi a la pobresa i l’impacte de gènere que tenen. Les xerrades han anat a càrrec de persones expertes com Indira Hiraway, especialista en pobresa del temps, o Carmen Cabezas, metgessa i actual secretària de Salut Pública del Govern de Catalunya.

Si vols saber més sobre tots dos actes, consulta aquest enllaç.