Publicador de continguts

null Nova convocatòria d'ajuts per incentivar la contractació laboral

Nova convocatòria d'ajuts Crea Feina Barcelona Plus 2022

Nova convocatòria d'ajuts per incentivar la contractació laboral

L'Ajuntament de Barcelona torna a impulsar el programa Crea Feina Plus Barcelona, amb subvencions de fins a 8.000 euros per a les empreses contractants

Barcelona, 02 de juny 2022

Comença una nova edició del programa d’ajuts Crea Feina Plus Barcelona, una convocatòria impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Les subvencions concediran fins a 8.000 euros a les empreses i persones autònomes que contractin persones en situació d’atur de llarga durada.

La iniciativa comptarà amb un pressupost de 2 milions d’euros i té l’objectiu de crear més de 300 nous llocs de treball a Barcelona i a l’àrea metropolitana. A més, la convocatòria vol ajudar a les empreses a contractar nou personal i reactivar l’ocupació de la ciutat. Totes les noves contractacions estan enfocades a persones en situació d’atur de llarga durada o en risc d’exclusió i hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos.

Les empreses contractants rebran una dotació de 5.000 € en cas de donar feina a homes a l’atur d’entre 30 i 44 anys. El programa aporta un plus que fa arribar la subvenció fins a 6.000 € en els nou contractes de dones i també d’homes menors de 30 i majors de 45 anys. En el cas de les persones en situació de risc d’exclusió, l’aportació oscil·la entre 2.000€ a 6.000€ en el cas de jornades a temps parcial i pot arribar fins a 8.000 € en el cas que sigui una jornada completa.

Pots presentar-te a la convocatòria d’ajuts fins al 25 de novembre. Si tens interès o necessites contractar nou personal per a la teva empresa, consulta aquest enllaç.