Publicador de continguts

null Nous programes per potenciar l’emprenedoria en sectors estratègics

Nous programes per potenciar l’emprenedoria en sectors estratègics.

Nous programes per potenciar l’emprenedoria en sectors estratègics

Barcelona Activa posa en marxa Creamedia i B-Blue, dues iniciatives per impulsar projectes innovadors vinculats amb les indústries creatives i l’economia blava

Barcelona, 26 de maig 2023

Els projectes emprenedors dels sectors de les indústries creatives i culturals i de l’economia blava estan d’enhorabona. Barcelona Activa ha obert noves convocatòries per als programes B-Blue i Creamedia, que estan buscant projectes que hi vulguin participar. Els períodes per a inscriure’s i formar-ne part estan arribant als últims dies i encara hi ha algunes places disponibles per a les start-ups que s’hi vulguin sumar.

B-Blue consisteix en un programa de suport a start-ups innovadores en el marc de l’economia blava. La iniciativa s’enfoca a noves empreses de l'economia marítima sostenible i té com a finalitat validar el model de negoci i dotar els projectes dels recursos mitjançant cursos, networking, mentoria i tots els serveis de Barcelona Activa. Aquest any, el programa premiarà, dins el concurs, a l’empresa més innovadora i a l’empresa més sostenible amb 10.000 euros cadascun. El programa està arribant als últims dies per inscriure’s, el termini s’acaba el pròxim 2 de juny i per registrar-se s’ha de respondre aquesta sol·licitud.

Al Creamedia també li falten pocs dies per acabar el període d’inscripció, que tanca el 4 de juny. El programa dona suport a la creació d’empreses del sector de les indústries creatives i culturals. Té l’objectiu de transformar projectes en empreses viables per tal que puguin prosperar en un dels sectors econòmics estratègics de la ciutat. El guanyador del programa tindrà un premi de 5.000 euros que s’entregarà al Demo Day davant d’un jurat independent i expert. Per presentar la candidatura cal omplir el següent formulari, que també servirà de primer contacte amb l’equip de professionals que acompanyen les start-ups participants.

Els programes per a emprendre de Barcelona Activa ofereixen acompanyament i networking per a la creació d'empreses i organitzacions. S’adrecen a determinats col·lectius de persones emprenedores o a sectors d'activitat concrets, com en el cas de B-Blue i Creamedia. Si hi participes, rebràs tot el que necessites per passar de la idea al pla de negoci i crear la teva start-up amb més garanties d’èxit.

Afanya’t i aprofita l’oportunitat de fer créixer el teu projecte emprenedor!