Publicador de continguts

null El Parc Tecnològic acull el nou campus de 42 Barcelona

Una aula del nou campus 42 Barcelona

El Parc Tecnològic acull el nou campus de 42 Barcelona

S’obren les inscripcions per accedir a les formacions en programació que impulsa la Fundación Telefónica

Barcelona, 01 d’oct. 2021

Un model pedagògic pioner arriba a la ciutat de Barcelona per formar talent digital. Es tracta del 42, un campus de programació gratuït dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre i impulsar el seu perfil professional al sector TIC i a la programació. L’espai tindrà capacitat per a 600 estudiants i començarà l’activitat el 25 d'octubre al Parc Tecnològic de Barcelona Activa.

La iniciativa de Fundación Telefónica, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, forma estudiants per als reptes digitals del futur. Barcelona es converteix en la tercera ciutat on es posa en marxa aquest model pedagògic, adaptat a les necessitats de l’alumnat gràcies a la disponibilitat durant les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Les persones aspirants que vulguin registrar-se al campus 42barcelona ho poden fer de forma gratuïta omplint les seves dades bàsiques al web de 42barcelona. No es necessiten ni formacions en programació ni titulacions prèvies, només cal tenir més de 18 anys i superar una sèrie de proves.

Si tens interès en el campus 42Barcelona, t’hi pots inscriure a través d’aquest enllaç.