Publicador de continguts

null Més de 13.700 alumnes s’han format amb el Projecte de Vida Professional aquest curs 

 Barcelona Activa encoratja joves de centres educatius a trobar vocacions amb una sessió inspiradora a càrrec d’Òscar Camps  

Més de 13.700 alumnes s’han format amb el Projecte de Vida Professional aquest curs 

Barcelona Activa encoratja joves de centres educatius a trobar vocacions amb una sessió inspiradora a càrrec d’Òscar Camps  

Barcelona, 06 de maig 2024

El programa Treball amb valors va tancar una nova edició amb la celebració de la gala final. La iniciativa, que forma part del Projecte de Vida Professional, fomenta els valors del treball i l'esperit emprenedor en centres educatius. Més de 13.700 alumnes de 186 centres educatius ja han gaudit del servei, que pretén orientar  els joves de Barcelona i l’àrea metropolitana en el seu futur professional. 

L’acte va comptar amb una conferència inspiradora a càrrec d’Òscar Camps, fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms, coneguda pel rescat de persones al Mediterrani. La jornada també va incloure l’actuació en directe de l’influencer i cantant Julen. Tots dos van encoratjat l’alumnat assistent a trobar vocacions i passions a través d’experiències que els puguin acompanyar al llarg de la vida. 

A la jornada es van presentar els projectes finalistes d’entre les propostes presentades per l’alumnat sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El jurat va premiar el projecte Habitatge Juvenil, creat per alumnes de l'Institut Montserrat Miró i Vilà. El grup va rebre com a premi diferents entrades pel Cruïlla Festival i per a l'America's Cup Experience. 

El Projecte de Vida Professional està promogut per Barcelona Activa i el Consorci d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació BCN Formació Professional i FemCAT. Des de fa 20 anys, el ProVP busca acompanyar l’alumnat en la presa de decisions sobre el futur professional i servir de pont entre el món educatiu i el laboral.