Publicador de continguts

null Barcelona Activa presenta el Llibre blanc de la digitalització dels serveis de formació estable

Taula rodona de l'acte de presentació del Llibre blanc de la digitalització dels serveis de formació estable

Barcelona Activa presenta el Llibre blanc de la digitalització dels serveis de formació estable

L’agència local estrena una nova publicació que recull l’experiència de la transformació digital de l’oferta formativa dels darrers quatre anys

Barcelona, 24 de març 2022

El Llibre blanc de la digitalització dels serveis de formació estable de Barcelona Activa. Sota aquest títol, l’agència exposa en només 100 pàgines com transferir el coneixement i implementar nous models de formació digital. La publicació té com a objectiu donar a conèixer quines són les millors opcions en quant a cursos online i què cal evitar i impulsar. També fa balanç dels encerts i errors comesos i posa en relleu la innovació en la formació en línia i la millora contínua i sostenibilitat dels serveis.

El relat es complementa amb experiències de diferents veus expertes en entitats i empreses, sobre el model de formació online dins de les organitzacions, com ara les de Jordi Pizarro, fundador de Snackson, Cathy Moore, de Boring Training, Fernando Trujillo, de la Universitat de Granada, entre d’altres. A més, el Llibre blanc inclou una perspectiva de l’evolució de la formació digital del serveis de Barcelona Activa

El recull aposta per la presa de decisions en processos d’e-learning i de transformació digital a les organitzacions. També aporta quadres DAFO que inclouen anàlisis realitzades durant aquest període i diferents exemples, com ara el reforç en la comunicació interna i com seguir noves tipologies de MOOCs, entre d’altres. 

Barcelona Activa, com agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, exerceix així d’actor clau en el procés de transformació digital de la nostra ciutat, acompanyant en aquesta transició a empreses i persones.

Si vols més informació sobre la transformació digital des dels ens locals, consulta aquest enllaç.