Publicador de continguts

null LIDERA ofereix més seminaris i programes per emprendre

Programa Inicia

LIDERA ofereix més seminaris i programes per emprendre

La plataforma per a dones directives, professionals i emprenedores estrena tallers i impulsa una nova edició d’INICIA 

Barcelona, 11 de gen. 2024

LIDERA estrena el 2024 amb noves activitats i programes per a emprendre. L’entorn de suport i networking de referència per a totes les dones de Barcelona es posa en marxa amb nous seminaris i tallers formatius d’emprenedoria digital.  

Una oportunitat per millorar habilitats i competències de negoci amb cursos específics sobre Analítica web, Creació de continguts audiovisuals, comunicació a través de xarxes socials com LinkedIn i Instagram i també la creació de pàgines web amb Wordpress.  

L’activitat d’inici d’any inclou la posada en marxa de dues convocatòries del programa INICIA, que ofereix formació i acompanyament a projectes impulsats per emprenedores. La iniciativa, que ja compta amb 38 edicions i més de 950 participants, ajuda a impulsar idees de negoci de qualsevol sector. Al programa s’elaborarà un pla d'empresa i es faran tutories individualitzades i suport en la recerca de finançament. Les noves edicions de matí i tarda del programa començaran al mes de febrer, si vols saber-ne més et pots connectar a la sessió informativa del 23 de gener

També tindrà lloc una jornada el dia 24 de gener, organitzada per l’associació Asodame i la Comissió Dona i Empresa de PIMEC, on es presentarà l'estudi: "L'aportació de la dona a l'economia espanyola". Una anàlisi fonamental que donarà veu a la contribució femenina, amb dades reals i propostes amb perspectiva de gènere. 

Descobreix totes les activitats, jornades i programes d’emprenedoria que ofereix la plataforma LIDERA a través d’aquest enllaç