Publicador de continguts

null Les fires ISE i IOT tanquen amb rècords d’assistències

Les fires ISE i IOT tanquen amb rècords d’assistències.

Les fires ISE i IOT tanquen amb rècords d’assistències

Els congressos de l’audiovisual i l’Internet de les coses posen el punt final després de jornades carregades d’activitats, novetats tecnològiques i trobades de networking

Barcelona, 03 de febr. 2023

Més de 23.000 persones assistents durant el primer dia de fira i fins a 40.000 en la segona jornada. Dues xifres estratosfèriques que el director de l’Integrated Systems Europe (ISE), Mike Blackman, anunciava ahir com a dades rècord de participació al congrés de l’audiovisual més gran del món.

La fira ISE i també l’IOT Solutions World Congress, que ha rebut més de 15.500 visitants, han posat el punt final després de diverses jornades carregades de moltes activitats i novetats tecnològiques. Barcelona Activa ha format part dels dos congressos amb un estand en cada congrés en col·laboració amb l’Ajuntament i també amb el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya en el cas de l’ISE.

Durant les fires, des de l’agència a l’estand de l’ISE s’han organitzat xerrades diverses sobre metavers, NFT, videojocs, moda i realitat virtual, entre d’altres. Les persones visitants també han pogut gaudir d’una instal·lació audiovisual única i immersiva que els traslladava a llocs emblemàtics de Barcelona. I també s’ha allotjat una desena d’empreses vinculades a Barcelona Activa que han presentat les seves innovacions i han pogut fer xarxa amb altres empreses.

A l’estand de l’IOT també s’han celebrat moltes activitats sobre solucions tecnològiques aplicades a l’energia, el medi ambient i la salut, entre d’altres. També s’han exposat projectes amb implicació municipal com IRIS i Connectio i s’han acollit fins a 16 empreses que han presentat productes i novetats sobre l’Internet de les coses.

Unes jornades a l’ISE i l’IOT plenes d’activitat i de trobades de networking per fer créixer i consolidar els sector audiovisual i de solucions tecnològiques industrials a Barcelona. Mike Blackman es congratulava de l’èxit del congrés: “Barcelona ha demostrat ser el lloc adequat per l’ISE”. Pots veure tot el que hi ha passat en aquest vídeo i us esperem a les properes edicions de les fires a la ciutat!