Publicador de continguts

null La fira internacional de solucions tecnològiques industrials torna a Barcelona

T’esperem a la nova edició del congrés internacional IoT Solutions World Congress perquè visitis l’estand de Barcelona Activa.

La fira internacional de solucions tecnològiques industrials torna a Barcelona

Barcelona Activa acompanyarà 16 empreses emergents en la nova edició de l’IoT Solutions World Congress

Barcelona, 24 de gen. 2023

Barcelona Activa aterra de nou a la fira de solucions tecnològiques i disruptives pel sector industrial que se celebrarà del 31 de gener al 2 de febrer. L’agència estarà present al congrés internacional líder mundial en l’internet de les coses amb un espai de 292 metres quadrats. Sota el lema ‘Barcelona Activa connects you’, l’estand corporatiu C341 donarà visibilitat a la campanya de marca de l’agència.

En el marc de la fira, 16 empreses vinculades amb Barcelona Activa presentaran productes i novetats. També exposaran projectes diversos, com per exemple un dron de l’empresa Sitep pensat per ajudar els bombers en la prevenció d’incendis. Les start-ups que disposaran d’un espai a la fira seran Maxsens, 3dthinks, Taxitronic, Bloock, Zertifier, Retexcycle, Bookline, Ctrl4 Enviro, Thingtia, Iquadrat, Mobile Knowledge, Sitep, Powerbim, Wavecontrol, Pickdata i AEInnova.

A l’estand també s’hi celebraran actes per presentar projectes i novetats, com Connectio, una plataforma que connecta oportunitats d’innovació amb empreses de l’ecosistema, i el projecte de ciutat IRIS, una iniciativa de protecció de sistemes impulsats per IOT i IA. A més, l’espai de Barcelona Activa disposarà d’una zona de networking i s’hi organitzaran xerrades per donar a conèixer els serveis, programes i estratègies per impulsar el sector a la ciutat.

T’esperem a la nova edició del congrés internacional IoT Solutions World Congress perquè visitis l’estand de Barcelona Activa, un estand corporatiu amb moltes oportunitats de negoci i connexió!