Publicador de continguts

null Startups i talent tecnològic es retroben al 4YFN-MWC24

Barcelona Activa formarà part del congrés 4YFN-MWC del 26 al 29 de febrer per impulsar l’ecosistema emprenedor de la ciutat

Startups i talent tecnològic es retroben al 4YFN-MWC24

Barcelona Activa formarà part del congrés 4YFN-MWC del 26 al 29 de febrer per impulsar l’ecosistema emprenedor de la ciutat

Barcelona, 22 de febr. 2024

El Mobile World Congress arriba a Barcelona i ho tornarà a fer acompanyat del 4YFN, la fira internacional de referència per a startups. A més de celebrar la 10 edició de 4YFN, enguany la ciutat s’ha consolidat com a hub europeu d’startups, tal i com es fa palès a l’Startup Heatmap Europe, on Barcelona es manté la tercera ciutat favorita per impulsar una nova startup.  

Barcelona Activa hi participarà amb l’objectiu de donar suport i impulsar l’ecosistema d’empreses emergents a la ciutat. L’agència hi ubicarà un estand, situat al Hall 8.1, que comptarà amb un espai amb 32 startups expositores incubades als equipaments o participants en programes. 

L’estand està dissenyat per convertir-se en el punt de trobada de la comunitat emprenedora local i internacional. Un espai relacional on fer-hi reunions, compartir experiències i conèixer les noves tendències del sector. També  comptarà amb un espai Food Corner per fer degustacions gratuïtes de projectes emprenedors sorgits de programes d’alimentació, innovació i tech de Barcelona Activa, com ara Incapto, Honestly, Gotic Ferments, Sidra Lapplana o Vacka. 

Durant les 4 jornades que s’allargarà la fira, s’hi celebraran activitats sobre la captació i retenció del talent digital i taules rodones sobre finançament o sobre el sector deep tech. Les startups expositores també participaran en diferents pitchs en què podran presentar els projectes que estan impulsant. 

A més, durant la fira s’organitzarà el Beat Barcelona, l’afterwork oficial per connectar amb la innovació a l'estil Barcelona. Un espai ubicat als jardins GG6 i GG7 del Hall 8 amb conferències, networking, taules rodones i experiències immersives per conèixer la cultura, l'art i la gastronomia de la ciutat. 

Aquest dijous 22 de febrer també se celebrarà un acte amb el CEO de l’empresa organitzadora del Mobile World Congress, John Hoffman. El principal directiu de GSMA regalarà 500 entrades a l’alumnat d’IT Academy i 42Barcelona perquè puguin assistir al 4YFN-MWC com a agraïment per posar en valor el talent tecnològic local. 

Descobreix tota la informació sobre la presència de Barcelona Activa al 4YFN-MWC a través d’aquest enllaç