Publicador de continguts

null La fira audiovisual ISE 2024 tanca amb xifres de rècord

El congrés de l’audiovisual i la integració de sistemes més gran del món ha tancat l’edició del vintè aniversari batent totes les xifres

La fira audiovisual ISE 2024 tanca amb xifres de rècord

El congrés de l’audiovisual i la integració de sistemes més gran del món ha tancat l’edició del vintè aniversari batent totes les xifres

, 07 de febr. 2024

Punt final a una Integrated Systems Europe (ISE) 2024 carregada de rècords. La vintena edició de la fira ha batut totes les dades anteriors d’assistència, visitants en un únic dia i expositors d’empreses. Barcelona Activa n’ha format part amb un estand conjunt amb l’Ajuntament de Barcelona i el Clúster Audiovisual de Catalunya. 

El congrés internacional ha rebut prop de 74.000 persones assistents procedents de fins a 162 estats diferents. Només en la jornada del 31 de gener, l’ISE va rebre més de 51.000 visitants, la xifra més alta assolida en un sol dia. També es va assolir un rècord en quantitat d’expositors, un total de 1.408, i els 82.000 metres quadrats de superfície d’exposició suposen l’espai més ampli en tota la història de la fira. 

Si vols recuperar tot el que ha viscut Barcelona Activa a la fira, ho pots trobar en aquest enllaç. També pots veure el vídeo de resum i començar a preparar-te per a l’edició de l’any vinent, que se celebrarà entre el 4 i el 7 de febrer.