Publicador de continguts

null Barcelona Activa organitza una hackató al Jump2Digital

Barcelona Activa organitza una hackató al Jump2Digital

Barcelona Activa organitza una hackató al Jump2Digital

La trobada organitzada per la Mobile World Capital Barcelona reunirà l’ecosistema digital de la ciutat

Barcelona, 02 de nov. 2023

El pròxim 17 de novembre torna la fira que reuneix el talent digital de la ciutat al pavelló de Montjuïc de Fira de Barcelona. La tercera edició del Jump2Digital congregarà prop de 5.000 persones i més de 100 empreses del sector tecnològic. L’esdeveniment impulsat per la Fundació Mobile World Capital inclourà diverses d’activitats per promoure el foment de les professions digitals.

Durant la fira, Barcelona Activa organitza una hackató per demostrar habilitats en Front-End, Back-End o Data Science. L’activitat també permetrà trobar oportunitats professionals al sector tecnològic i tindrà una durada de dos dies, 16 i 17 de novembre. La primera jornada se celebrarà al Cibernàrium 22@ amb més de 100 persones i empreses del sector que proposaran solucions a reptes dins de l’Agenda 2030.

La segona part de la hackató tindrà continuïtat el 17 de novembre a la mateixa fira i s’hi presentaran els projectes dels equips participants. També es farà el lliurament dels premis a les iniciatives guanyadores, per donar-los visibilitat i oferir una oportunitat de relacionar-se amb l’ecosistema digital de la ciutat.

El Jump2Digital també inclourà més de 80 ponències, més de 800 entrevistes en un speed dating, workshops sobre les principals tendències tecnològiques i ponències d’influencers tech com Luzu, C. Santaengracia i Cristinini. La trobada se centrarà en la sensibilització, promoció i connexió del nou talent tecnològic. Des del Cibernàrium de Barcelona Activa també s’hi organitzaran una activitat sobre intel·ligència artificial a partir de les 9:30 h i una sobre videojocs a partir de les 16:30 h.

Si vols descobrir totes les activitats que es faran durant el Jump2Digital, informa’t en aquest enllaç!