Publicador de continguts

null JOBarcelona torna en format digital per connectar talent i empreses

JOBarcelona

JOBarcelona torna en format digital per connectar talent i empreses

Es programa una nova edició en format virtual del JOBarcelona, el congrés internacional d'ocupació i orientació professional, adreçat a titulats/ades universitaris/àries i CFGS

Barcelona, 22 d’oct. 2020

Aquesta setmana s'ha celebrat una nova edició en format virtual del JOBarcelona, el congrés internacional d'ocupació i orientació professional adreçat a titulats/ades universitaris/àries i CFGS.  

En el marc del JOBarcelona, Barcelona Activa ha ofert 6 webinars diferents al llarg dels dies 20, 21 i 22 d'octubre. Retransmissions via streaming que han tractat temes clau per a la recerca de feina i el progrés professional, enfocats al públic jove. 

Des de com millorar el currículum i tenir una carta de presentació potent o afrontar una entrevista de feina, fins a conèixer quines són les competències més valorades en un procés de selecció i com fer-te visible a les xarxes socials per trobar feina. 

Oportunitats professionals reals per les persones assistents

A l'esdeveniment, els usuaris i usuàries han pogut trobar feina, pràctiques, beques, conferències, tallers, entrevistes amb empreses líders, orientació i desenvolupament professional, interacció en directe amb els equips de recursos humans i networking a nivell nacional i internacional.

Hi han participat més de 60 empreses i institucions, s'han dut a terme fins a 108 conferències i tallers, i s'han creat prop de 6.200 oportunitats professionals.