Publicador de continguts

null Innovació i sostenibilitat, la gran aposta de Barcelona Activa a l’IOT Solutions World Congress

IOT 2022

Innovació i sostenibilitat, la gran aposta de Barcelona Activa a l'IOT Solutions World Congress

Barcelona Activa ha presentat una vintena d’start-ups locals disruptives a l’esdeveniment líder mundial en la internet de les coses

Barcelona, 13 de maig 2022

L’ IOT Solutions World Congres 2022 ha estat un èxit, amb 12.000 persones assistents, 330 expositors/es i 270 ponents. Sota el lema “Barcelona, boosting a more digital and sustainable industry”, Barcelona Activa ha participat a la fira acompanyant una vintena d’empreses emergents que estan marcant la diferència en diversos àmbits relacionats amb la internet de les coses: 

AEInnova, Amalfi Analytics, Bestplant, Bim 6D, Code Factory, Ctrl4 Enviro, Incapto, Industrial Shields, Inovum, Mobile knowledge, Nakire Technologies, Pervasive Technologies, RCM Software, Sensotran, Sige, Smalletech, SmartDataSystem, SmartMonkey, Thingtia i Tic Tap.

Amb un estand de 390 m2, Barcelona Activa ha acollit diferents Tech Tour a empreses industrials i persones estrangeres i els pitch de les start-ups relacionades amb l’agència que donen a conèixer les seves solucions al món.  
Així mateix, s’han presentat els diferents programes de suport per a persones emprenedores i empresàries amb projectes d’IOT, com el servei de prototipatge industrial del Parc Científic i el servei de finançament

També s’ha informat del programa de digitalització dels polígons industrials de l’Eix Besòs i les empreses participants van poder rebre el seu diploma. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Barcelona Green Deal, el pla d’acció de l’Ajuntament de Barcelona per al 2030 amb l’objectiu d’impulsar una ciutat més sostenible, connectada i competitiva. A més, les empreses participants del programa, en l’edició 2020-2021, van rebre els seus corresponents diplomes. 

Consulta el vídeo resum de la nostra participació a ISE i IOT 2022.