Publicador de continguts

null La incubadora de l'Estadi Olímpic acollirà start-ups la primavera de 2023

Imatge de la presentació de la nova incubadora a l'Estadi Olímpic

La incubadora de l'Estadi Olímpic acollirà start-ups la primavera de 2023

L'espai servirà per incubar a 14 projectes d’esports i tecnologia i oferirà programes d’acceleració, formació, proves pilot i organitzarà esdeveniments

Barcelona, 04 de nov. 2022

L’Ajuntament de Barcelona, amb el suport de Barcelona Serveis Municipals (BSM) i l’Institut Barcelona Esports (IBE), ha presentat la nova Incubadora de l’Estadi Olímpic de la ciutat. Un espai emmarcat en el Barcelona Sports Hub per promoure i donar suport a la creació d’empreses innovadores en l’àmbit de l’esport, afavorir-ne el creixement i facilitar-ne el posicionament en el teixit empresarial.

L’espai acollirà un màxim de 14 start-ups relacionades amb el món de l’esport, la innovació i la tecnologia. A més, les empreses i persones emprenedores que s’hi integrin tindran accés a programes d’acompanyament i d’acceleració que es portaran a terme amb partners estratègics del sector de l’esport i les noves tecnologies.

La incubadora també oferirà formació oberta al públic en general i organitzarà activitats i esdeveniments de difusió, relació i networking. Les obres, que compten amb un pressupost de 2,8 milions d’euros, permetran disposar de fins a 1.100 m2 d’instal·lacions úniques i d’alta qualitat.

L’acte de presentació de la incubadora de l’Estadi Olímpic ha comptat amb 5 de les empreses emergents que han participat en el programa B-STEP de Barcelona Activa: B4Experience, Nzero, Neuboots, Athos i The Run Republic. La iniciativa servirà per potenciar iniciatives com el B-STEP, oferir mentoria i acompanyament a start-ups i afavorir l’entrada de nous projectes de l’àmbit esportiu a la ciutat.

Consulta tots els beneficis de la nova incubadora esportiva de Barcelona en aquest enllaç.