Publicador de continguts

null Aprofita l’estiu per formar-te des d’on vulguis

Aprofita l’estiu per formar-te des d’on vulguis

Aprofita l’estiu per formar-te des d’on vulguis

Barcelona Activa organitza un centenar de nous cursos per posar-se al dia en tecnologia, emprendre, impulsar el negoci o preparar-se per al món laboral durant l’agost

Barcelona, 28 de jul. 2023

L’arribada de l’estiu i de les vacances acostuma a anar lligada a disposar de més temps lliure. Per això, des de Barcelona Activa posem a la teva disposició un catàleg de cursos d’estiu perquè puguis formar-te des d’allà on et vagi bé i en el moment que t’interessi. Les formacions estaran disponibles online durant tot el mes d’agost i, algunes, també es podran seguir a través de l’Aula Virtual.

Si estàs buscant feina, pots formar-te i millorar la teva ocupabilitat amb les activitats online per a la recerca de feina i l’escola de competències amb sessions sobre autoconeixement professional, per preparar l’entrevista de feina o per conèixer els diferents portals d’ocupació, a més de desenvolupar habilitats i aptituds que et faran avançar professionalment.

Les persones que vulguin emprendre també podran formar-se durant el mes d’agost amb les activitats online per fer quan vulguis. Les formacions tracten temàtiques variades, com per exemple la validació de la idea de negoci, la creació del pla financer o plantejar un pla de màrqueting. A més, els projectes interessats també podran participar en les sessions informatives d’emprenedoria a l’Aula Virtual.

En cas que vulguis impulsar el teu negoci, durant tot el mes hi haurà cursos online en format mooc, unes activitats ofertes a través d'una plataforma de gestió d'aprenentatge. Allà hi trobaràs vídeos, lectures i qüestionaris perquè puguis avançar quan i com vulguis. També pots accedir als cursos sectorials del catàleg de formació virtual per al comerç i la restauració.

Els cursos de formació tecnològica d’estiu tractaran temàtiques molt variades, des dels tràmits electrònics i les gestions virtuals segures fins a les aplicacions d’elaboració de textos i vídeos, passant per la intel·ligència artificial. A més, s’inclouran tallers específics sobre creació web, aplicacions d’e-commerce i formacions de big data, màrqueting digital i programació web. Les formacions es podran fer de manera online o a través de l’Aula Virtual.

Aprofita l’estiu per formar-te i apunta’t als cursos que més t’encaixin. Consulta tota l’agenda d’activitats! Tota l’oferta online la trobaràs fent clic a l’1 d’agost dins del calendari.