Publicador de continguts

null Tornen els FAQS Activa Live després d'un parèntesi a l'estiu

FAQS Activa Live

Tornen els FAQS Activa Live després d'un parèntesi a l'estiu

Comença la tardor amb una nova sèrie de FAQS Activa Live, directes a Instagram amb persones expertes sobre recerca de feina, emprenedoria, empreses i formació

Barcelona, 01 d’oct. 2020

El compte d'Instagram de Barcelona Activa comença la tardor acollint de nou cada dijous una nova sèrie de FAQS Activa Live, directes a Instagram amb persones expertes per parlar de temes relacionats amb la recerca de feina, l'emprenedoria, les empreses i la formació.

El passat dijous 16 de setembre es va dur a terme el primer directe de la nova temporada, en el qual es van presentar els continguts més destacats dels salons BizBarcelona i Saló de l'Ocupació, i la seva tasca com a cita anual referent per promoure l'impuls del teixit econòmic i emprenedor de la ciutat.

Durant aquesta segona temporada, els directes començaran a les 16 h i comptaran amb la participació de persones de l'equip intern de Barcelona Activa, persones expertes en diferents àmbits de l'economia i l'ocupació i persones col·laboradores externes. 

L'objectiu és explicar les eines i recursos que Barcelona Activa posa a l'abast de la ciutadania, així com difondre coneixement i idees. També es generarà debat amb les persones connectades a la xarxa i, com ja es feia a la temporada anterior, es donarà resposta a tots els dubtes i preguntes formulades durant el directe.

Tots els FAQS Activa Live quedaran publicats i estaran disponibles a l'Instagram TV de @barcelonactiva.