Publicador de continguts

null Estrenem una secció al programa Revolució 4.0

EVIX, projecte guanyador del programa B-STEP

Estrenem una secció al programa Revolució 4.0

Emprenedoria Km 0, el nom del nou espai de Barcelona Activa al programa de Catalunya Ràdio presentat per Xantal Llavina

Barcelona, 18 de febr. 2022

Barcelona Activa estrena una nova secció al programa Revolució 4.0, presentat per la Xantal Llavina a Catalunya Ràdio. La col·laboració començarà el proper cap de setmana i es durà a terme de forma mensual. L’espai s’anomenarà Emprenedoria Km 0 i hi participaran empreses o start-ups assessorades per Barcelona Activa. 

La secció inclourà entrevistes a iniciatives participants als programes d’emprenedoria de Barcelona Activa, en què donaran a conèixer els projectes que impulsen. La primera edició comptarà amb la participació d’EVIX, el projecte guanyador del programa d’start-ups esportives B-STEP, amb un projecte en un airbag cervical integrat al casc. Per parlar del programa, l’estrena també comptarà amb la presència del director executiu d’Emprenedoria, Empresa i Innovació de Barcelona Activa, Lorenzo Di Pietro.  

Revolució 4.0  compta amb una llarga trajectòria enfocada en explicar com la transformació digital afecta el dia a dia de les persones. El programa parla sobre novetats lligades a l’emprenedoria, casos d'èxit i d’innovació i canvis d’hàbits de consum, entre d’altres. Per Barcelona Activa, la nova col·laboració suposa una gran oportunitat de presentar l’ecosistema emprenedor de la ciutat i de donar visibilitat als serveis d’emprenedoria que ofereix l’agència. 

Si t’interessa escoltar el programa, pots consultar aquest enllaç.