Publicador de continguts

null Barcelona Activa estrena un nou podcast sobre emprenedoria

El podcast de Barcelona Activa

Barcelona Activa estrena un nou podcast sobre emprenedoria

L'agència econòmica de l'Ajuntament de Barcelona presenta un podcast per parlar sobre les claus i els reptes en tot el procés emprenedor

Barcelona, 14 de gen. 2022

Barcelona Activa estrena una nova sèrie de podcasts sobre emprenedoria. Un conjunt de 12 episodis amb l’objectiu de trencar els mites que envolten totes les etapes del procés d’emprendre. Un projecte amb la voluntat de debatre i reflexionar sobre què cal saber i quins recursos es necessiten per impulsar un negoci amb garanties.

La mitologia actuarà com a fil conductor del programa, des de Grècia fins a Camelot. Així, s’abordaran temàtiques com la proposta de valor, els errors que envolten el procés d’emprendre o la captació de finançament sota el paraigües de mites com el d’Alexandre Magne i el nus gordià, la capsa de Pandora o l’odissea d’Ulisses.

Cadascun dels episodis, moderats per la periodista i experta en economia, Laia Corbella, s’emetran cada divendres a les plataformes Spotify, Ivoox, Google Podcasts i Apple Podcasts. En tots ells, hi participaran persones emprenedores d’empreses com Imagine Creative Center, La Fageda, Heura o HolaLuz, que des de l’experiència professional donaran consells a l’hora d’iniciar un projecte empresarial des de zero, des de la idea, passant per la cerca de finançament, fins a l’arribada al mercat.

Durant aquest viatge mitològic i emprenedor ens acompanyaran persones referents de l’ecosistema emprenedor de Barcelona com Xavier Verdaguer, Pedro Olivares, Mar Alarcón, Christian Rodríguez, Daniel Oliver, Elena Rico, Talia Bonmatí, Francesc Font, Laura Urquizu, Albert Riera, Carlota Pi i Marc Coloma.

Amb aquest podcast, des de Barcelona Activa trenquem els mites de l’emprenedoria. Escolta els episodis i descobreix com emprendre pot ser més fàcil del que penses. Si vols més informació sobre el nou podcast de Barcelona Activa, fes clic en aquest enllaç i escolta el primer capítol. També, pots visitar el nostre nou web d’emprenedoria amb tots els serveis i programes per emprendre.