Publicador de continguts

null Els cinemes Verdi acullen la primera projecció del documental "Ciutat en Beta"

Els cinemes Verdi han acollit l'estrena del documental “Ciutat en Beta: el treball d’avui, la ciutat de demà”

Els cinemes Verdi acullen la primera projecció del documental "Ciutat en Beta"

El projecte audiovisual sobre el futur del treball recull una cinquantena de veus expertes que valoren les transformacions socials, laborals i digitals

Barcelona, 07 de nov. 2022

El documental “Ciutat en Beta: el treball d’avui, la ciutat de demà” s’ha estrenat als cinemes Verdi de Barcelona. El projecte audiovisual, amb el suport de Barcelona Activa, convida a reflexionar sobre els futurs escenaris en el món del treball. La producció analitza futurs escenaris en el món del treball, tenint en compte les transformacions socials, laborals i digitals.

El  documental sobre el futur del treball, produït per la comunitat Ouishare i la productora Createl, compta amb el suport i cofinançament de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i la Mobile World Capital Barcelona. La producció audiovisual, de 54 minuts de durada, busca entendre el futur del món laboral i parla sobre el teletreball, l’automatització i les noves oportunitats.

Prop d’una cinquantena de persones expertes valoren les transformacions socials, laborals i digitals i es plantegen els possibles escenaris de treball en el futur. Les aportacions coincideixen en la importància d’abordar els canvis des de l’humanisme tecnològic per evitar generar desigualtats.

L’urbanisme, l’arquitectura, el territori, la mobilitat i les noves formes de treball són claus en el desenvolupament del documental. Durant la projecció s’exposen casos de colivings, plataformes i acceleració de la digitalització des de la Covid-19 i també s’ofereix una mirada transversal de l’impacte per als negocis locals i globals.

“Ciutat en Beta: el treball d’avui, la ciutat de demà” es projectarà novament el 10 de novembre a l’estand de Barcelona Activa a la fira Biz Barcelona. Inscriu-t’hi!