Publicador de continguts

null Els espais de Barcelona Activa no fan vacances

Barcelona Activa adapta els horaris d'estiu per continuar oferint serveis a la ciutadania durant l'agost

Els espais de Barcelona Activa no fan vacances

Barcelona Activa adapta els horaris d'estiu per continuar oferint serveis a la ciutadania durant l'agost

Barcelona, 05 de jul. 2024

Amb l’arribada de les vacances d’estiu, els equipaments de Barcelona Activa ajusten els horaris per continuar oferint serveis a la ciutadania durant el mes d’agost. Tot i que es redueixen les franges d’atenció al públic i algunes activitats formatives presencials, la majoria d’equipaments es mantindran oberts durant la major part del mes. 

En l'àmbit de suport a les empreses, l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) i el Parc Tecnològic de Barcelona Nord (PTBN) oferiran atenció al públic durant tot l’agost en jornada intensiva, de 8 a 15 hores. A més, l’OAE continuarà prestant atenció telefònica a través del 933 209 600. 

Respecte als serveis d’Emprenedoria, el Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries estarà obert tot el mes de 8 a 15 hores. Les incubadores de Glòries, Almogàvers i MediaTIC seguiran la mateixa franja horària d’atenció al públic, de 8 a 15 hores. 

Pel que fa als serveis de Treball i ocupació, Porta 22 tancarà del 12 al 23 d’agost, però el servei d'assessorament estarà disponible telemàticament durant aquestes dates. La resta del mes, l’horari serà de 8 a 15 hores. Els Espais Activa a Nou Barris, Sant Andreu i les Corts romandran tancats durant tot el mes d’agost. El Convent de Sant Agustí, l’equipament de referència per a joves, estarà obert de l’1 al 2 i del 26 al 30 d'agost de 8 a 15 hores. No obstant això, s'oferirà atenció i assessorament telemàtic a través del telèfon 932 684 393 durant aquests die 

En l'àrea de Formació tecnològica, el Cibernàrium MediaTIC estarà obert només l’1 i el 2 d’agost, de 9 a 21 hores. En canvi, el de Nou Barris estarà obert de l’1 al 9 i del 26 al 30 d’agost de 9 a 18 hores, excepte els caps de setmana. 

En l'àmbit de l'Economia Social i Cooperatives, InnoBA Ca n’Andalet tancarà del 12 al 23 d'agost i només s’oferirà atenció bàsica i formació estable durant la resta del mes en què estigui obert. L’horari d’atenció serà de 7:30 a 21:00, llevat del 9 d’agost que obrirà de 7:30 a 15:00. 

Finalment, la Seu Central de Barcelona Activa estarà oberta tot el mes d’agost amb un horari d’atenció de 8:00 a 15:00. 

Tot i això, les formacions virtuals i online no s’aturen durant els mesos d’estiu i es poden consultar en aquest enllaç. Informa’t, també, de tots els equipaments de Barcelona Activa i els seus horaris d’estiu al següent mapa.