Publicador de continguts

null El setembre portarà una nova oferta formativa sectorial

El setembre portarà una nova oferta formativa sectorial

El setembre portarà una nova oferta formativa sectorial

Els programes Reskilling sectorial i Forma't i fes-ho oficial - SOC estrenaran formacions amb cursos especialitzats per millorar les oportunitats laborals

Barcelona, 21 de jul. 2023

Al mes de setembre tornarà a començar el curs i també s’estrenaran noves formacions dels programes Reskilling sectorial i Forma't i fes-ho oficial – SOC. Les dues iniciatives ofereixen itineraris especialitzats en diferents professions per afavorir la millora professional i fer créixer les oportunitats de trobar feina de les persones participants.

El programa Reskilling sectorial ofereix formacions professionalitzadores de curta durada i gratuïtes, específiques de sectors econòmics clau a Barcelona. Els cursos s’imparteixen en centres formatius o a càrrec de persones referents en les diferents especialitats, com alimentació i begudes, ciències de la vida i de la salut, comerç, economia blava, economia de l'esport, economia del visitant i restauració, economia verda i circular, indústria 4.0 i logística.

Les formacions del programa t’ajuden a desenvolupar el teu potencial professional i a millorar les teves oportunitats laborals amb coneixements i competències. Les persones en situació d’atur tenen preferència en la inscripció.

Pel que fa al programa Forma't i fes-ho oficial – SOC, es tracta d’una iniciativa per millorar l’ocupabilitat de les persones participants i la preparació per accedir a ocupacions amb futur en el món laboral. Les persones que cursin les formacions obtindran un certificat de professionalitat, una titulació oficial reconeguda que permet millorar la qualificació professional i aprendre un nou ofici en els àmbits empresarial, esportiu, alimentació, imatge i benestar, indústria avançada intel·ligent, indústries creatives i art, medi ambient i sostenibilitat, i salut i biociències.

Les formacions amb certificat sorgeixen d’un conveni entre Barcelona Activa i el Consorci d’Educació de Barcelona amb el SOC. Més enllà de les sessions a l’aula, els itineraris també ofereixen contacte amb les empreses i espais de networking amb el sector, elements que donen avantatge competitiu en el mercat laboral.

Consulta els cursos, selecciona el que més t’interessi i apunta’t a les formacions de Reskilling sectorial i de Forma't i fes-ho oficial – SOC. I si tens algun dubte, pots enviar un correu a formacio@barcelonactiva.cat.