Publicador de continguts

null El programa Emprendre amb Valors torna als instituts

Imatge d'una presentació durant una anterior edició del programa Emprendre amb Valors

El programa Emprendre amb Valors torna als instituts

Impulsem una nova edició d'un projecte d'emprenedoria per a joves dirigit a l'alumnat dels centres educatius de Barcelona

Barcelona, 03 de des. 2021

El curs escolar 2021-2022 ja està a ple rendiment i també les activitats del Programa Emprendre amb Valors, impulsat per Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa està dirigida a l’alumnat de les instituts de Barcelona i inclou un conjunt de conferències i presentacions per part dels nois i noies dels centres participants.

La primera conferència de joves que parlen a altres joves dels seus projectes professionals per inspirar-los es va portar a terme el passat 23 de novembre. En la primera trobada virtual, es va parlar sobre els valors del programa, la constància i la responsabilitat social, entre d’altres.

Durant els primers mesos del 2022, l’alumnat també durà a terme el disseny de diferents projectes, una jornada de Hackató i la Gala Final, on s’acomiadarà el programa i s’atorgaran els premis als treballs més destacats. Un conjunt d’activitats per tal que l’alumnat es converteixi en protagonista i vulgui impulsar noves i iniciatives.

Emprendre amb Valors es tracta d’una iniciativa emmarcada dins del Projecte de Vida Professional de Barcelona Activa, on també podem trobar altres activitats i tallers formatius sobre orientació acadèmica i professional, recerca de feina i foment de l’Economia Social i Solidària, entre d’altres.

Si ets jove i vols orientació professional, consulta els nostres programes i recursos en aquest enllaç.