Publicador de continguts

null El programa Creamedia obre una nova convocatòria

Programa Creamedia per al suport de les indústries creatives i culturals

El programa Creamedia obre una nova convocatòria

La iniciativa de suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals obre el període d'inscripció fins al 10 de gener

Barcelona, 14 de des. 2023

El programa Creamedia arriba a la vintena edició per continuar donant suport a la creació d’empreses del sector de les indústries creatives i culturals. La iniciativa s'adreça a projectes de les indústries i activitats creatives, entre les quals s’hi troben arts visuals i plàstiques, disseny, arquitectura, restauració i publicitat. També start-ups de la indústria cultural com cinema, vídeo, televisió, ràdio, música, videojocs, llibres, premsa i new media. I, fins i tot, d’indústries complementàries com el desenvolupament de software i d’apps i el gaming. 

Cada edició del Creamedia consta de tres etapes diferents: un bootcamp de cinc dies per definir i validar el model de negoci, incubació dels projectes seleccionats durant 5 mesos i un Demo Day davant d'un jurat que reconeix la millor iniciativa. 

En l’última convocatòria, el jurat del Creamedia va premiar el projecte Señora Gallery amb una dotació de 5.000 euros. Durant les 19 edicions que ja s’han dut a terme, el programa ha acompanyat fins a 308 projectes diferents, que l’han avaluat amb una puntuació de 9,2 sobre 10. 

El període d’inscripció per a la presentació de candidatures estarà obert fins al 10 de gener. Per a més informació sobre el programa Creamedia, s’ofereix una sessió informativa el pròxim 18 de desembre.  

Els programes per a emprendre es basen en accions d’acompanyament i networking per a la creació d'empreses i organitzacions adreçades a determinats col·lectius de persones emprenedores o a sectors d'activitat. Podeu consultar tots els programes que s’ofereixen al següent enllaç