Publicador de continguts

null El Periódico celebra 45 anys amb una exposició a El Convent de Barcelona Activa

L'espai de referència per a joves acull l’exposició d’aquest diari, que estarà disponible fins al 10 de maig

El Periódico celebra 45 anys amb una exposició a El Convent de Barcelona Activa

L'espai de referència per a joves acull l’exposició d’aquest diari, que estarà disponible fins al 10 de maig

Barcelona, 23 d’abr. 2024

Des del passat 10 d'abril es va pot visitar l’exposició que commemora els 45 anys d’El Periódico i que mostra 45 portades en clau de projecció de futur. El Convent de Barcelona Activa es converteix, durant un mes, en un espai de reflexió.

Un grup d’especialistes han projectat que podem esperar que passi en els pròxims 45 anys que inspiren esperança i optimisme cap al futur. Les portades imaginen possibles titulars que els hi agradaria publicar i que satisfarien els propòsits editorials: la fi del canvi climàtic, l’erradicació del racisme, assolir una societat amb igualtat de gènere, etc. 

Vine a l’exposició i, a més de descobrir els diferents titulars, tindràs l'oportunitat de participar en un sorteig a través de l'Instagram de Joves Jo +. Sortejarem 3 lots que inclouen un xec regal Amazon.es per valor de 30 euros, una subscripció mensual a El Periódico digital, una power bank amb càrrega solar i una bossa de la campanya de Barcelona Activa Believe in you.

Per participar-hi, només cal seguir els tres passos que estan detallats al post:
1.    Donar “like” a la publicació
2.    Seguir a @jomesbarcelonactiva i a @elperiodico_cas
3.    Comentar el titular que t’agradaria veure publicat en un futur i mencionar, en aquest comentari, la persona amb qui voldries anar a l’exposició.  

Recorda visitar l’exposició i participar en el sorteig fins el 10 de maig  a El Convent de Barcelona Activa (accés per la plaça Pons i Clerch, 2, 1r pis).