Publicador de continguts

null El congrés BNEW aterra a Barcelona

El cartell del BNEW 2021

El congrés BNEW aterra a Barcelona

Barcelona Activa participa a la Barcelona New Economy Week, un esdeveniment per connectar deu sectors estratègics de la ciutat i debatre sobre el nou model econòmic

Barcelona, 07 d’oct. 2021

Barcelona Activa està formant part del BNEW, un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina actes singulars de deu sectors econòmics estratègics de la ciutat. El congrés internacional es dirigeix a professionals, pimes, start-ups, grans corporacions i administracions públiques i té com a objectiu debatre els reptes de la nova economia.

El BNEW inclou conferències sobre els sectors de Logística, Real Estate, Indústria Digital, comerç electrònic, Zones Econòmiques, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent,  Ciència i City. A més, es tracta d’un esdeveniment compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), basat en els valors del networking, el coneixement, la innovació i el talent.

Durant les quatre jornades que dura, s’estan duent a terme xerrades sobre talent, innovació, ciència i salut, mobilitat, economia blava i transformació digital. A més, des de Barcelona Activa s’està exposant l’estratègia per a la reactivació econòmica de la ciutat i presentant mesures com el Barcelona Green Deal i el Barcelona, ciutat de talent.

Si t’has inscrit al BNEW, pots seguir els actes i conferències en streaming a través d’aquest enllaç.