Publicador de continguts

null CONNECTIO estrena nous reptes per a empreses innovadores

CONNECTIO estrena nous reptes per a empreses innovadores

CONNECTIO estrena nous reptes per a empreses innovadores

La plataforma d’innovació oberta de Barcelona Activa connecta negocis amb oportunitats i empreses que ofereixen solucions

Barcelona, 18 d’oct. 2023

Els reptes no s’aturen a CONNECTIO i la plataforma n’acaba d’estrenar de nous en els sectors de la salut, la seguretat alimentària i les eines de streaming. La iniciativa d’innovació oberta es dirigeix a petites, mitjanes i grans empreses i té l’objectiu de connectar oportunitats d’innovació amb empreses de l’ecosistema local que ofereixen solucions diferencials.

CONNECTIO engloba oportunitats d’innovació d’empreses i àmbits molt diversos. Per exemple, Família Torres, un celler amb llarga trajectòria, hi ha demanat una solució per millorar la seguretat alimentària durant l’embotellament. Concretament, el negoci familiar busca com detectar cossos estranys dins les ampolles de vi per tal que no arribin a les persones consumidores.

Els laboratoris farmacèutics d’origen austríac Gebro Pharma també ha presentat un nou repte a la plataforma. L’empresa amb presència a Catalunya demana com, a través de la intel·ligència artificial, es podrien buscar i generar continguts sobre innovació aplicada al sector de la salut, el health tech i el digital health.

La solució que demana la plataforma tecnològica GPAINNOVA es diferencia per complet de les altres dues. L’empresa planteja com es podrien adaptar i optimitzar les càmeres subaquàtiques a l’hora de fer streamings de vídeos. L’objectiu de la solució s’ha de centrar en corregir el color de la imatge i contrarestar la terbolesa de l’aigua.

Tots tres reptes tenen com a data límit el 21 de desembre per presentar les solucions innovadores. Descobreix tots els reptes de CONNECTIO!