Publicador de continguts

null Celebrem la Gala Final de la XIV edició de Treball amb Valors

Celebrem la Gala Final de la XIV edició de Treball amb Valors

Celebrem la Gala Final de la XIV edició de Treball amb Valors

El programa, acollit dins del Projecte de Vida Professional de Barcelona Activa, contempla diverses activitats dirigides a l'alumnat de centres d'educació secundària, batxillerat i formació professional

Barcelona, 12 de maig 2023

Ahir, 11 de maig, es va celebrar la Gala Final del programa Treball amb Valors 2022-23 (anteriorment Emprendre amb Valors), que forma part del Projecte de Vida Professional o ProVP, d’orientació acadèmica i professional de Barcelona Activa per a joves.

Treball amb Valors porta en funcionament des del 2009. Ja hi han passat 190 centres educatius, majoritàriament de la ciutat de Barcelona, i han participat un total de 692 estudiants. El programa té com a objectiu la difusió dels valors envers el treball i l’esperit emprenedor, presents al llarg de la carrera professional del jovent.

En totes les edicions s'ha comptat amb conferències inspiradores per part de persones referents com Jan Riera (dels Catarres), Joan Dausà, Roger de Gràcia, Núria Gago o Jaume Sanllorente, entre d’altres. En aquesta edició, la compositora i graduada en dret Marïe Pratt ha compartit el seus projectes professionals, plens de valors propis com la iniciativa, la constància i l’ètica professional. A més, ha realitzat una actuació musical.

Els tres centres finalistes de l’actual edició (Institut Manolo Hugué, Centre López Vicuña i Escola Virolai), d’un total de 12 participants, van presentar els seus projectes, seleccionats pel seu compliment d’objectius ODS, igualtat de gènere, educació de qualitat, reducció de desigualtats, etc. De tots tres, el centre guanyador va ser l’Escola Virolai, pel seu projecte ‘Pla d’Escola Sostenible’.

El programa, adreçat a l’alumnat de centres d'educació secundària, batxillerat i formació professional, organitza diferents activitats per posar en relleu el treball dels i les joves en matèria de projectes professionals. L’agència municipal l’organitza amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, la Fundació d’Empresaris de Catalunya FemCAT i la Fundació BCN Formació Professional.

Per a més informació sobre el programa, visita la pàgina web de Treball amb Valors. I si vols saber més del Projectes de Vida Professional, informa-te'n aquí.