Publicador de continguts

null Disrupció i reptes globals, temes de debat al Deep Tech Summit

Disrupció i reptes globals, temes de debat al Deep Tech Summit

Disrupció i reptes globals, temes de debat al Deep Tech Summit

La trobada de l’ecosistema emprenedor de Barcelona comptarà amb una trentena de ponents referents en innovació i tecnologia

Barcelona, 09 de nov. 2023

El 28 i 29 de novembre arriba al Palau de Congressos de Barcelona el congrés Deep Tech Summit amb un munt de ponents i xerrades. La trobada que reuneix l’ecosistema emprenedor i tecnològic celebrarà dues jornades amb 30 speakers diferents que compartiran coneixements i experiències sobre el sector tecnològic disruptiu.

D’entre totes les persones que hi participaran, destaquen Ariadna Font, Carlos Abellan, Camila Tomas, Renita Kalhorn. Ariadna Font ha treballat en grans companyies com IBM i Twitter i és la fundadora i CEO d’Alinia. Carlos Abellan s’especialitza en tecnologia quàntica i és cofundador i CEO de Quside. En el cas de Camila Tomas, dirigeix un equip tecnològic dins la indústria del perfum i Renita Kalhorn treballa com a coach executiva. Diferents perfils que tractaran temes tan variats com la sostenibilitat, la computació quàntica o la innovació en el sector de la salut.

Durant el congrés també es faran activitats com un fòrum d’inversió i xerrades sobre les últimes tendències en intel·ligència artificial, sobre com construir una empresa a partir d’un doctorat o sobre com abordar el canvi climàtic des del sector deep tech.

Consulta el programa d’activitats i tots els i les ponents i registra’t en aquest enllaç!