Publicador de continguts

null Barcelona premia empreses innovadores en els usos del temps

Entrega dels premis Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

Barcelona premia empreses innovadores en els usos del temps

Els guardons reconeixen les empreses compromeses amb la millora de la gestió del temps de les persones treballadores

Barcelona, 03 de maig 2022

Barcelona Activa ha celebrat l’entrega de la 10a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps. L’acte ha comptat amb espais de debat i diàleg sobre els usos del temps en l’àmbit laboral i amb la participació de professionals d’empreses guardonades en edicions anteriors. La iniciativa té com a objectiu reconèixer la feina feta per part de les empreses i entitats en relació a la conciliació entre la vida professional i familiar dels seus equips.

El reconeixement s’emmarca en el Pacte del Temps, una estratègia impulsada per l’Ajuntament de Barcelona per aconseguir un compromís municipal amb uns usos del temps més saludables. A més, enguany Barcelona s’ha convertit en la primera ciutat que actua com a Capital Mundial en Polítiques de Temps.

La desena edició ha premiat les següents quatre organitzacions en les categories de micro, petita, mitjana i gran empresa:

Des de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa es considera clau apostar per millorar la conciliació entre la vida professional i personal. Per això, des de l’agència impulsem el programa de formació i acompanyament per a la millora de la gestió del temps en empreses o entitats, apunta-t’hi!