Publicador de continguts

null Barcelona Activa potencia l’ecosistema emprenedor al 4YFN

Barcelona Activa potencia l’ecosistema emprenedor al 4YFN.

Barcelona Activa potencia l’ecosistema emprenedor al 4YFN

L’agència ha donat suport a empreses emergents incubades o participants en programes per formar part de la fira internacional de l’emprenedoria

Barcelona, 02 de març 2023

Fins a 88.500 visitants vinguts de 202 estats diferents en només quatre jornades de fira. Dades que demostren l’èxit d’una nova edició del MWC i el 4YFN, els congressos internacionals de referència en la tecnologia mòbil i l’emprenedoria. Els halls de Fira de Barcelona han acollit xerrades, taules rodones, gairebé 800 exhibidors i més de 375 conferenciants presentant moltes novetats tecnològiques.

Una edició més, des de Barcelona Activa hem participat en la trobada com a agent clau per potenciar l’ecosistema de la ciutat i hem comptat amb un estand al 4YFN. L’espai de l’agència ha rebut visites i de trobades de networking i també s’han organitzat activitats, presentacions i pitchings de start-ups.

A més, l’estand de Barcelona Activa ha comptat amb una zona amb dos expositors d’empreses emergents que mostraven els seus productes innovadors. També hi ha hagut un food corner amb productes alimentaris que han organitzat diversos tasts i entregues de regals a la fi d'algunes de les activitats.

Més enllà de l’estand, des de l’agència també s’han acompanyat 32 empreses vinculades a Barcelona Activa. Han disposat d’un espai propi on donar a conèixer els projectes i productes que ofereixen: Athos, Bamboo Energy, Bcn resol, Beder, BlindStairs, Brickken, Clarity, Diggics, Ecodeliver, Envjoy, Funos, Kokuai, LeveLab, Lexy, Muse Scene Lab, MYDMA, Optopus, Outin, Parallel, QBeast, Roka Furadada, Samoby, Seven Sectors, Singularly, Stockagile, StreamNinja, Sycai Medical, Veteasy, VidJet, VRI, Waital i Zoundream.

L’any vinent tornarem a la fira de referència de l’emprenedoria i la tecnologia amb més novetats i empreses. També podeu veure tot el que hem viscut aquests quatre dies a la fira en aquest vídeo-resum.