Publicador de continguts

null Arriba una nova edició del Barcelona Deep Tech Summit

Arriba una nova edició del Barcelona Deep Tech Summit

Arriba una nova edició del Barcelona Deep Tech Summit

La cimera de l’ecosistema emprenedor i tecnològic de la ciutat se celebrarà entre el 28 i 29 de novembre

Barcelona, 29 de set. 2023

El Deep Tech Summit torna a Barcelona per celebrar la segona edició. La trobada de l’ecosistema emprenedor, científic i tecnològic es reunirà els propers 28 i 29 de novembre Palau de Congressos de Barcelona. La cimera acollirà start-ups, spin-offs, professionals de la investigació i la inversió i empreses, i oferirà un espai on compartir projectes i crear noves col·laboracions.

Durant les dues jornades es duran a terme xerrades, fòrums d'inversió, dinàmiques de networking i moltes altres activitats. També es parlarà sobre les tendències del mercat i l'impacte socioeconòmic de les solucions als reptes globals: transició energètica, connectivitat, tecnologia industrial i sanitària. El Deep Tech Summit busca unir la tecnologia i la innovació amb la inspiració, a través de promoure l'esperit emprenedor de l’àmbit científic i connectar-lo amb el mercat.

La trobada és organitzada per Barcelona Activa i diverses universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Oberta de Catalunya. També compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i és finançat amb els fons europeu NextGenerationEU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i per Escuela de Organización Industrial (EOI).

Informa’t de totes les activitats i de les novetats del Deep Tech Summit als nous perfils de X (antic Twitter) i de LinkedIn.