Publicador de continguts

null L’Ajuntament de Barcelona adquirirà dues naus industrials a l'Eix Besòs

Naus industrials a l'Eix Besòs

L’Ajuntament de Barcelona adquirirà dues naus industrials a l’Eix Besòs

El consistori acorda la compra de nous espais industrials al Besòs per millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses de l'entorn

Barcelona, 05 de gen. 2022

L’Ajuntament de Barcelona ha acordat una inversió de més de 5 milions per a la compra de dues naus industrials a la zona de l’Eix Besòs. La decisió s’emmarca en l’Estratègia de Futur per als Polígons del Besòs i té l’objectiu de millorar la competitivitat del teixit empresarial de l’entorn i accelerar-ne la transformació digital i la transició energètica.

Els dos espais estan situats als carrers de Costa Brava i Ciutat d’Assumpció i disposen amb una superfície de 1.850m2 i 3.400m2, respectivament. L’Ajuntament compta amb la voluntat d’implantar-hi projectes tractors que promoguin la indústria 4.0 i l’economia circular i sostenible. En l’entorn hi estan ubicades prop de 750 pimes que generen més de 10.000 llocs de treball i que es troben davant grans reptes de futur per a mantenir-se competitives en el nou context econòmic.

A dia d’avui, es continua treballant en l’Estratègia de futur per als polígons del Besòs, una iniciativa que també busca reforçar el vincle amb altres sectors i activitats econòmiques estratègiques de la ciutat. A més, el pla està enfocat a generar les condicions òptimes per atraure noves empreses, inversions i talent, uns objectius que també recull l’estratègia Barcelona Green Deal.

Per a més informació, consulta aquest enllaç.