Publicador de continguts

null El programa TransOcupació orienta a 109 persones trans en la recerca de feina

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat l'equipament InnoBA per conèixer aquest projecte d'inserció laboral dirigit a persones trans

El programa TransOcupació orienta a 109 persones trans en la recerca de feina

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat l'equipament InnoBA per conèixer aquest projecte d'inserció laboral dirigit a persones trans

Barcelona, 09 d’abr. 2021

L’alcaldessa de Barcelona ha visitat aquest divendres, 9 d’abril, l’equipament InnoBA per informar-se de les accions que es desenvolupen al programa TransOcupació. Es tracta d’una iniciativa basada en l’orientació i la recerca de feina per a persones trans residents a Barcelona en situació d’atur que volen incorporar-se al mercat de treball.

L’edició actual es va iniciar el mes de setembre de 2019 i, actualment, un total 109 persones han estat ateses. L’objectiu de TransOcupació és contribuir a la reducció de les dificultats afegides del col·lectiu en la recerca de feina.

Aquesta iniciativa és un recurs necessari i referent a la ciutat que s’ajusta a les necessitats i circumstàncies de les persones participants. Amb aquest programa oferim acompanyament personalitzat, suport a la recerca de feina, intermediació amb empreses inclusives i seguiment de la inserció i l’ocupació per mantenir la qualitat laboral.

Si vols més informació sobre aquest programa fes clic aquí. I si vols conèixer el cas de l’Alistair, usuari de TransOcupació, fes clic al vídeo.