Publicador de continguts

null Noves empreses s'instal·len a les incubadores de Barcelona Activa

Indomit, Oimo, Spathios i MedBioInformatics han confiat en el servei diferencial de les incubadores per créixer

Noves empreses s'instal·len a les incubadores de Barcelona Activa

Indomit, Oimo, Spathios i MedBioInformatics han confiat en el servei diferencial de les incubadores per créixer

Barcelona, 15 d’abr. 2021

Barcelona Activa segueix ajudant a impulsar empreses innovadores a través de les tres incubadores que té repartides per la capital catalana. Les incubadores de GlòriesAlmogàvers i MediaTIC  són espais òptims on fer créixer una start-up. Més enllà de ser instal·lacions modernes, compten amb un equip de persones expertes que assessoren les empreses per aconseguir ser més competitives.  

Les empreses de nova creació interessades a accedir a una de les incubadores de Barcelona Activa poden fer la sol·licitud en qualsevol moment de l’any. Després d’una fase de validació del pla d’empresa per part de l’equip de Barcelona Activa, les start-ups seleccionades no només tenen a la seva disposició un espai d’oficina a la incubadora, sinó també espais compartits de coworking, serveis de valor afegit com ara el servei de mentoring, i accés a esdeveniments de networking i fires. Les empreses incubades també poder fer ús del servei de testatge de productes i serveis, l’UXLab, on se les orienta sobre com millorar i fer evolucionar els seus productes i/o serveis abans que se’n faci el llançament al mercat.

Aquestes darreres setmanes, quatre noves empreses s’han incubat a les instal·lacions de Barcelona Activa. 

  • Indomit (Incubadora Glòries), una eina de màrqueting d’ambaixadors de marca, que busca convertir als consumidors en els autèntics “influencers” d’aquesta. 

  • MedBioInformatics(Incubadora Almogàvers), un software que combina eines per trobar solucions innovadores en medicina i farmacologia. 

  • Oimo (Incubadora Glòries), una start-up d’ecodisseny i nous materials que desenvolupa biomaterials amb l’objectiu de fer una indústria més sostenible.

  • Spathios(Incubadora Glòries), una plataforma de lloguer d'espais per a un curt termini de temps.

Amb una alta mitjana de supervivència, totes les start-ups que passen els primers anys de vida per les instal·lacions de l’agència municipal estan durant tot el procés en contacte directe amb l’ecosistema  emprenedor de Barcelona.

Informa’t dels serveis a les nostres incubadores a barcelonactiva.cat/incubadores.