Publicador de continguts

null Comença una nova edició del programa ‘Camí de la Solidesa’ per consolidar projectes d’ESS

Programa Camí de la Solidesa

Comença una nova edició del programa ‘Camí de la Solidesa’ per consolidar projectes d’ESS

El programa inclou 30 hores de formació i 15 d’acompanyament especialitzat

Barcelona, 02 de des. 2020

La sisena edició del programa Camí de la Solidesa, que s’organitza en col·laboració amb el Col·lectiu Ronda, comença el mes vinent en format híbrid, presencial i digital, a causa de les condicions actuals de la pandèmia. Està dirigit a totes aquelles organitzacions de l’economia social i solidària que vulguin millorar la seva estratègia i planificació del treball per tal d’obtenir un projecte més consolidat i sostenible, tenint present les cures de l’equip i apostant per la formació de les treballadores en càrrecs de responsabilitat.  

El programa contempla unes 25-30 hores de formació especialitzada i unes 10-15 hores d’acompanyament personalitzat per a cada una de les participants, activitats d’intercooperació i tallers a mida que es duran a terme de gener a juliol del 2021. 

A través de les tutories i els acompanyaments especialitzats es treballarà específicament en l’assoliment d’una fita concreta, com ara l’elaboració d’un pla estratègic o d’un pla de comunicació, el desenvolupament d’una nova línia d’activitat, la incorporació d’eines per a l'organització i planificació del treball, la transformació de la forma jurídica, o bé el desenvolupament de les habilitats directives d'alguna de les treballadores.  

Entra en aquest enllaç per trobar tota la informació sobre les novetats de l’edició actual, per consultar els detalls de l’anterior i veure testimonis. Per participar, omple aquest formulari abans del 9 de desembre. I si tens dubtes, pots enviar un correu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o trucar al telèfon 933 20 34 04. 

 

Més de 30 anys impulsant el desenvolupament professional de les dones

Des de fa ja més de tres dècades Barcelona Activa impulsa el desenvolupament professional de les dones. LIDERA és l’entorn de creixement i networking de referència per a totes les dones de Barcelona, professionals, directives o emprenedores i recull tots aquells programes específicament dirigits a dones que impulsa Barcelona Activa.