Publicador de continguts

null Celebrem l'1 de Maig reivindicant l'ocupació de qualitat

El 29 d'abril tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia del Treball, a l'Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona

Celebrem l'1 de Maig reivindicant l'ocupació de qualitat

El 29 d'abril tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia del Treball, a l'Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona

Barcelona, 26 d’abr. 2021

Aquest any, més que mai, volem celebrar el Dia del Treball. Ho farem amb l’acte institucional de commemoració de l’1 de Maig, que tindrà lloc el 29 d’abril a les 18.00 h i que es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç.  

L’esdeveniment comptarà amb la participació de la Comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat, Raquel Gil, i del primer Tinent d’Alcaldia, Jaume Collboni. L’eix central de l’acte consistirà en una conferència a càrrec de la Secretària General Adjunta de la Confederació Europea de Sindicats, Esther Lynch.

Aprofitant la trobada, es projectarà un vídeo que recull testimonis de persones que han participat en els programes d’ocupació que s’impulsen des de Barcelona Activa.

La jornada forma part del compromís municipal per impulsar l’ocupació de qualitat, especialment després d’aquest any de pandèmia que ha tingut una forta incidència en el món laboral. Les persones joves, les dones i sectors com l’hostaleria, els serveis o el comerç han patit un gran impacte en aquest sentit.

Volem una ciutat referent econòmicament, on el lideratge públic, el suport a l’activitat econòmica i la col·laboració amb la iniciativa privada facin de Barcelona una ciutat generadora d’un mercat de treball de qualitat, menys desigual i amb oportunitats per a tothom.