Publicador de continguts

null Usuaris i usuàries de Barcelona Activa, testimonis del nou programa 'Anem per feina' de Betevé

La nova aposta televisiva de la cadena local busca compartir eines i idees perquè altres persones afrontin amb èxit canvis en la seva activitat professional o empresarial

Usuaris i usuàries de Barcelona Activa, testimonis del nou programa 'Anem per feina' de Betevé

La nova aposta televisiva de la cadena local busca compartir eines i idees perquè altres persones afrontin amb èxit canvis en la seva activitat professional o empresarial

Barcelona, 26 de febr. 2021

Betevé estrena un nou programa, ‘Anem per feina’, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. És un format que neix en el context de la covid-19 amb l’objectiu de ser un espai on diferents testimonis, que arran de la pandèmia han vist com la seva activitat empresarial i/o professional s’ha alterat, comparteixin eines i idees que puguin servir a altres persones a afrontar canvis laborals i empresarials.

Cada divendres a les 21h, amb Jose Corbacho com a presentador i conductor, descobrirem de quina manera s’han adaptat empreses com My language Lifestyle Coach, una acadèmia d’idiomes participant del programa Rethinking que ha tancat l’acadèmia física per crear-ne una de digital o Waitrr, una empresa anglesa que ha aterrat a Barcelona aquest darrer any assessorada per Barcelona Landing Services. També el cas de la Jacqueline Londoño, que ha trobat feina a la Tintoreria Super Net gràcies al suport de Barcelona Activa amb el programa 30 Plus, entre molts altres testimonis.

En definitiva, ‘Anem per feina’ és un programa on el repte, la creativitat, les ganes d’emprendre i la superació són la clau de volta per tirar endavant. Descobreix noves històries cada setmana a Betevé.