Publicador de continguts

null Barcelona acull la fira internacional de l’audiovisual Integrated Systems Europe (ISE)

Fira internacional de l’audiovisual Integrated Systems Europe (ISE)

Barcelona acull la fira internacional de l’audiovisual Integrated Systems Europe (ISE)

Des de Barcelona Activa s'han presentat en aquest esdeveniment  les mesures d’impuls de les Indústries Creatives de la ciutat  

Barcelona, 02 de juny 2021

Aquest any l’esdeveniment de referència del sector de les indústries creatives, la fira ISE, ha aterrat a Barcelona per primera vegada. L’Ajuntament de Barcelona, de la mà de Barcelona Activa, aprofita  aquest esdeveniment internacional per projectar el full de ruta del nou model econòmic de la ciutat a través d’un estand propi, on es donen a conèixer les mesures d’impuls de les Indústries Creatives i que es troben emmarcades dins del programa Barcelona Green Deal, que es desenvoluparà al llarg dels pròxims 10 anys.   

Aquest nou model d’impuls de les indústries creatives s’articula a través de 4 eixos d’activitat:  

  • Nous pols d’activitat econòmica, on es destacat la milla creativa del 22@ i la Incubadora Palo Alto.    

  • Talent audiovisual, amb espais i centres educatius de referència i activitats de dinamització. 

  • Serveis a les empreses i start-ups, a través de programes de suport i assessorament com Creamedia, finançament com B_crèdits o ajuts a la contractació com Crea Feina Plus. 

  • Dimensió i posicionament del sector audiovisual a Catalunya, a través de la projecció de dades i xifres de referència del sector.   

La fira ISE recupera la presencialitat, amb mesures de control sanitari que marquen les pautes de Fira Barcelona com a lloc segur per als congressos internacionals. Des de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona s’ha pogut donar suport i assessorament a empreses, projectar la situació del sector i reclamar la cerca i retenció del de talent. 

A més, s’han projectat 10 noves entrevistes a deu personalitats referents del sector audiovisual a Catalunya com la periodista Mònica Terribas, el director d’OFFF Festival, Pep Salazar i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, entre d’altres.  

Aquestes entrevistes també es poden visualitzar a través de les nostres xarxes socials i del nostre canal de Youtube.  El sector audiovisual és un dels àmbits prioritaris del programa Barcelona Green Deal, per la importància que té en el clúster audiovisual de Barcelona i la seva repercussió en el mercat laboral i social.

 Si vols més informació sobre les mesures de govern en aquest sector, consulta aquest enllaç.