Publicador de continguts

null Porta22 acull la VII Jornada tècnica d'orientació professional

Porta22 acull la VII Jornada tècnica d'orientació professional

Porta22 acull la VII Jornada tècnica d'orientació professional

La trobada s’ha enfocat en l’ocupació de qualitat a través de conèixer iniciatives del sector públic o privat

Barcelona, 16 de juny 2023

Barcelona Activa ha acollit una nova edició de la Jornada tècnica d'orientació professional. La trobada anual, celebrada el passat 15 de juny a Porta22, serveix com a espai de reflexió comú entre persones expertes en orientació professional. Aquest any, l’esdeveniment s’ha enfocat en el foment de l'ocupació de qualitat per a tota la ciutadania a través d’iniciatives des del sector públic i privat.

L’esdeveniment ha comptat amb la participació d’equips tècnics, coordinacions i responsables d'entitats que formen part de projectes i serveis d'orientació, així com de representants del món educatiu i universitari i també de professionals de recursos humans. Tallers, conferències, taules rodones i espais de networking han servit per debatre sobre temes com la precarietat laboral i la desocupació, la salut, les oportunitats professionals i la intel·ligència artificial.

Arribada la setena edició, les jornades ja s'han consolidat com un acte en què es debat sobre els factors clau que intervenen en l'orientació. També s’ha establert com un espai on es comparteixen els models, mètodes i recursos que s'estan fent servir per acompanyar les persones durant el procés de recerca de feina i millora professional.

La VII Jornada tècnica d'orientació professional també es va poder seguir de forma virtual a través del canal de Youtube de Barcelona Activa. Recupera-la en aquest enllaç.