Publicador de continguts

null Arriba la tercera edició del Barcelona Fashion Forward

Membres de l'anterior edició del programa Barcelona Fashion Forward

Arriba la tercera edició del Barcelona Fashion Forward

Barcelona Activa obre una nova convocatòria del programa per impulsar 10 marques de moda i dissenyadores i dissenyadors emergents a la ciutat

Barcelona, 23 de des. 2021

Ja està en marxa la tercera edició del Barcelona Fashion Forward - Impulsem la teva marca de moda. El programa busca acompanyar dissenyadores i dissenyadors i marques de moda emergents amb una especialització en la confecció, el disseny i la comercialització de productes tèxtils acabats d’home, dona, infantil, accessoris o calçat. La iniciativa està promoguda per Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona i té la seu al Disseny Hub Barcelona.

El període d’inscripció es va obrir el passat dimarts 21 de desembre i s’allargarà fins al 30 de gener. En les dues edicions anteriors, ja s’han impulsat 14 projectes locals i, una vegada finalitzat el procés de presentació de les candidatures, se seleccionaran 10 noves empreses o persones autònomes per participar en les dues fases que inclou el programa.

En el primer període, la desena de projectes seleccionats podran participar en 60 hores en càpsules formatives i 19,5 hores de mentoria personalitzada. Els continguts de les sessions en grup se centraran en àrees com els plans comercials i de distribució, el màrqueting i les estratègies d’e-commerce, entre d’altres. Cada projecte també rebrà un acompanyament individualitzat per fomentar el procés d’acceleració.

Després del període de formació, se seleccionaran els 4 millors projectes per accedir a la segona fase. Una etapa en què es crearà un pla de serveis ad hoc per cada participant en funció de les necessitats de la marca durant un període de 6 mesos. L’acompanyament se centrarà en potenciar la digitalització i la comercialització a públic final i en la millora dels serveis de showroom de vendes i de comunicació.

Encara tens temps per inscriure’t al programa, pots presentar la teva candidatura fins al proper 30 de gener!