Publicador de continguts

null Punt final al Saló de l’Ocupació i el BIZ Barcelona centrats en la reactivació econòmica

L'espai TalentXBCN ha inclòs diverses activitats amb la participació de Barcelona Activa

Punt final al Saló de l'Ocupació i el BIZ Barcelona centrats en la reactivació econòmica

El congrés conjunt a Fira de Barcelona tanca les portes després de tres dies d'exposició amb prop de 10.000 assistents

Barcelona, 12 de nov. 2021

La fira de l’emprenedoria i l’ocupació tanca una nova edició amb la participació d’un total de 9.872 persones, 2.700 assistents més que l’any passat, segons els recomptes de Fira de Barcelona. En l’actual congrés, el BIZ Barcelona i el Saló de l’Ocupació s’han centrat en fomentar la reactivació econòmica després de les dificultats derivades de la pandèmia. L’esdeveniment ha reunit més de 300 ponents i ha celebrat 120 conferències i més de 50 workshops.

El BIZ Barcelona, una trobada clau per a l’ecosistema emprenedor de la ciutat, ha volgut apostar per la formació digital, en què han destacat els actes sobre professions emergents com la programació o el gaming. També s’han dut a terme conferències sobre innovació empresarial, emprenedoria i lideratge femení i sessions sobre economia social i solidària, entre d’altres.

Pel que fa al Saló de l’Ocupació, durant els tres dies s’han impulsat activitats per fomentar el talent com activitats, tallers i assessorament personalitzat per a la recerca de feina. També s’han donat a conèixer programes per l’ocupació i la inserció laboral i s’han celebrat actes per aconsellar les persones assistents en l’accés al món laboral o per reorientar els perfils professionals.

Per últim, s’ha mantingut un espai per connectar els dos salons anomenat BCN Talent, un espai que donava l’oportunitat de conèixer el Cibernàrium i IT Academy, els centres de formació tecnològica de Barcelona Activa. En aquest estand, també s’ha pogut formar part de les IT Talks i altres activitats com una exposició sobre les tendències del mercat de treball, el taller de Job Market Place, taules rodones o visitar l’estand del Campus 42 Barcelona.

Els dos salons es tornaran a mostrar l’any que ve amb la participació de Barcelona Activa. Si vols tenir més informació sobre totes les activitats que s’han dut a terme durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fes clic aquí